Σελίδες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΕΡΟΣ 2: ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μάιου)
Στοιχείο
: Γη
Ποιότητα
: Σταθερή
Κυβερνήτης
: Αφροδίτη
Αντιπροσωπευτική φράση
: Εγώ έχω!
Σημείο σώματος
: Λαιμός
Ευνοϊκή μέρα
: Παρασκευή
Τυχερή πέτρα
: Λαζούριο
Χρώματα
: ροζ , σμαραγδί, πράσινο
Λουλούδι
: Κρίνος , τριαντάφυλλο


Γενικά Χαρακτηριστικά 

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης με κυρίαρχο την Αφροδίτη. Οι Ταύροι αντιπροσωπεύουν την ομορφιά και τη δύναμη σε όλη τους την έκταση. Είναι ρεαλιστές , αποπνέουν ασφάλεια και έχουν αυτοπεποίθηση , αγαπούν και είναι τρυφεροί , αρέσκονται στο να διατηρούν τις δικές τους ρουτίνες και αναζητούν συνεχώς την ασφάλεια και την ισορροπία.


Είναι ήρεμοι , υπομονετικοί , πρακτικοί , έξυπνοι και χάνουν τον έλεγχο πολύ σπάνια! Είναι σκοπός της ζωής τους να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Όταν θυμώνουν μπορούν να φτάσουν στα άκρα και να γίνουν βίαιοι. Αγαπούν για μια ζωή και αναζητούν την απόλυτη συμμετρία στην σχέση τους. Ιδανικά επαγγέλματα για τους Ταύρους είναι : δάσκαλος , μάγειρας και επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φύση.

πηγή:www.sxeseis.gr


Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ


Ταύρος με Κριό: Ο Ταύρος όταν κάνει μια σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση.
Ταύρος με Ταύρο: Τέλεια και επιτυχημένη σχέση. Έχουν τα ίδια κοινά σημεία και τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο θέλουν οικονομική άνεση, σιγουριά, ασφάλεια και πάνω από όλα ποιότητα ζωής. Στον έρωτα συμφωνούν παντού. Συμπέρασμα αν είστε Ταύρος και βρεθεί Ταύρος στο δρόμο σας κρατήστε τον. Θα ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη.
Ταυρος με Δίδυμο: Ο Ταύρος απαιτει από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη.
Ταύρος με Καρκίνο: Ο Ταύρος λατρεύει τον Καρκίνο για τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι σχεδόν ίδια. Είναι εξίσου και οι δύο αξιαγάπητοι, άτομα υπεύθυνα. Ο Καρκίνος ανταποκρίνεταιθαυμάσια στις ερωτικές διαθέσεις του Ταύρου. Ο Καρκίνος αφήνει ελεύθερο τον Ταύρο και έτσι εκείνος πράττει πιστεύοντας ότι έχει το επάνω χέρι, ενώ ωστόσο ο Καρκίνος εφαρμόζει αυτό που έχει στο μυαλό του. Συμπέρασμα, όταν συναντηθείτε απολαύστε τη σχέση σας, να είστε σίγουρποι ότι θα προκύψει ένας καλός γάμος.
Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική.
Ταύρος με Παρθένο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη.
Ταύρος με Ζυγό: Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειομένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. Εχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέτε πολύ ευκολα τον Ταύρο.Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση.
Ταύρος με Σκορπιό: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο δεύτερος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
Ταύρος με Τοξότη: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση.
Ταύρος με Αιγόκερω: Αν θέλετε να απολαύσετε μια σχέση, ο συνδιασμός Ταύρου και Αιγόκερου είναι ο ιδανικός.Και οι δύο θέλετε την ασφάλεια, την αγάπη, το φλογερό σεξ και σίγουρα καθόλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί. Συμπέρασμα, φλόγα, ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη.
Ταύρος με Υδροχόο: Ο Ταύρος για τον Υδροχόο είναι απαιτητικός, θεωρεί ότι καταπιέζετε. Ο υδροχόος θέλει ανεξαρτησία και ο Ταύρος μονιμότητα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους. Η πιθανότητα να κρατήσει μια τέτοια σχέση είναι ελάχιστες εώς και μηδαμινές. Συμπέρασμα, Ταύρε απόφυγε τους Υδροχόους.
Ταύρος με Ιχθύ: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.
πηγή: www.gozakynthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου