Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

15 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ.... ΤΩΡΑ!!!!!

1. Τα εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις δεθεί σαν κοκορέτσι... Είσαι σέξι και χωρίς τα μοβ σημάδια που αφήνουν οι μεταξωτές κορδέλες και οι δαντέλες, τις οποίες σχεδίασε κάποιος μισογύνης και δέιχνουν ωραία ΜΟΝΟ πάνω στα μοντέλα του.
2. Τις σπαστικές λέξεις-εθισμό που χρησιμοποιούν όλοι στο τέλος ή στην αρχή ΚΑΘΕ πρότασης: πχ ξέρεις, βασικά, να πούμε κλπ κλπ...
3. Τις τύψεις που χρησιμοποίησες τον κακόμοιρο από τη δουλειά σου για να ξεπεράσεις τον πρώην σου. Ε, δεν είχες κι άλλο τρόπο.
4. Την κακή διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα σου. Πέτα τα μαξιλάρια και τα σεντόνια της μαμάς και πάρε τίποτα χρωματιστό να σου φτιάχνει τη διάθεση..
5. Τις φίλες-φίδια που σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά αδύνατη, πετυχημένη, όμορφη, άξια κλπ...Δεν τις έχεις ανάγκες.. τις κομπλεξικές... ουστ!
6. Την κακία που κρατάς στην ξαδερφούλα γι' αυτό το ατυχές περιστατικό της δευτέρας δημοτικού.. Ξεπέρνα το...
7. Τις ώρες που περνάς μπροστά στον καθρέφτη μουρμουρίζοντας για τα στραβά σου δοντάκια, τον ποπό σου, την κοιλιά σου, τα πόδια σου, τα σπυράκια σου... Έλεος ντε...Πήγαινε στο γυμναστήριο να φας αυτή την ώρα...
8. Εκείνες τις υπέροχες γόβες που σκοτώνουν, αλλά δεν τις αντέχεις στα πόδια σου ούτε για ένα 5λεπτο. Δε θα αλλάξει τίποτα... Χάρισέ τις στην ξαδερφούλα σου... μόλις τα βρείτε!
9. Τα ερωτικά γράμματα των πρώην σου..Εκτός αν κάποιος ήταν ποιητής ή σπουδαίος πεζογράφος και τα δημοσιεύσεις μετά από χρόνια....
10. Τα δωρεάν δειγματάκια που έχεις στο νεσεσέρ και τα συρτάρια σου. Έχουν χαλάσει πια.... Dismissed!
11. Το φόβο ότι σιγά σιγά γίνεσαι ίδια η μαμά σου... Είναι αναπόφευκτο... Απλά δέξου το και συνέχισε με τη ζωή σου.
12. Τον κακό φωτισμό στο μπάνιο σου. Ειδικά αν βάφεσαι εκεί....
13. Τη σαβούρα που υπάρχει στο δωμάτιό σου και ειδικά στο γραφείο σου-οκ κράτα τα χιλιάδες post it σε διάφορα μεγέθη και χρώματα...
14. Την πεποίθηση ότι αν δεν έχεις παντρευτεί μέχρι τα 30 δε θα παντρευτείς ποτέ.
15. Τα εκατομμύρια φυλλάδια delivery που έχεις δίπλα στο τηλέφωνο. Τόσα επεισόδια master chef έχεις δει... αξιοποίησέ τα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου