Σελίδες

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ-ΜΕΡΟΣ 1

Υπάρχουν φορές που είσαι σίγουρη ότι ο φίλος σου έχει κάτι που τον απασχολεί, αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Και, δυστυχώς οι άντρες έχουν τρομερή δυσκολία στο να εκφράζουν τα αρνητικά τους συναισθήματα.
Μην απογοητεύεσαι όμως. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις τι τον βασανίζει, ένας τρόπος που ούτε ο ίδιος μπορεί να ελέγξει: τη γλώσσα του σώματος. Μάθε πώς:

1. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ
Τι τον προδίδει: θα τον δεις να σκύβει προς τα εμπρός, να καμπουριάζει τους ώμους του και να κοιτάζει ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς της συμπεριφοράς, αυτή τη στάση παίρνουν συνήθως οι ύποπτοι που ετοιμάζονται να ομολογήσουν ή να δώσουν σημαντικές πληροφορίες. Η στάση αυτή είναι αμυντική, και ο αγαπημένος σου ελπίζει να δείξεις έλεος.
Πώς να τον αντιμετωπίσεις: με τον πιο ανάλαφρο τόνο σου πες του "Έχω την αίσθηση ότι κάτι θέλεις να μου πεις" και δώσε του χρόνο.

2.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τι τον προδίδει:Κάθεται πάνω στα χέρια του.
Όταν εκφραζόμαστε χωρίς δισταγμούς, είναι φυσιολογικό τα χέρια μας να κινούνται καθώς μιλάμε. Αν λοιπόν ο φίλος σου κάθεται πάνω στα χέρια του, προσπαθεί να ελέγξει αυτά που βγαίνουν από το στόμα του για να μην τα κάνει θάλασσα.
Πώς να τον αντιμετωπίσεις: βομβάρδισέ τον με κομπλιμέντα. Πες του πόσο πολύ χαίρεσαι που είσαι μαζί του.

3.ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ
Τι τον προδίδει: Οι σφιγμένες γροθιές, το βλέμμα του που στρέφεται αλλού, το σφιγμένο σαγόνι.
Επειδή η έχθρα είναι συναίσθημα που δύσκολα κρύβεται, ο φίλος σου αποφεύγει την οπτική επαφή. Το σφίξιμο είναι ένα ακόμη σημάδι ότι βράζει από θυμό.
Πώς να τον αντιμετωπίσεις:οι περισσότεροι άντρες φοβούνται τις αντιπαραθέσεις με τις γυναίκες. Για να καταλάβεις αν είναι θυμωμένος μαζί σου κοίταξέ τον στα μάτια. Αν σε κοιτάξει θυμωμένα, μάλλον εσύ είσαι το αντικείμενο της οργής. Στην περίπτωση αυτή αντιμετώπισέ τον στα ίσια.. Αν τώρα είναι θυμωμένος με κάτι άσχετο, πρότεινέ του να το συζητήσετε για να ηρεμήσει λίγο ο θυμός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου