Σελίδες

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΕΡΟΣ 3: ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)Στοιχείο:Αέρας
Ποιότητα
: Μεταβλητή
Κυβερνήτης
: Ερμής
Αντιπροσωπευτική φράση
: Εγώ σκέφτομαι!
Σημείο σώματος
: Χέρια – πνεύμονες
Ευνοϊκή μέρα
: Τετάρτη
Τυχερή πέτρα
: Πράσινος νεφρίτης
Χρώμα
: Γκρίζο, γαλάζιο
Λουλούδι
: Μαργαρίτα


Γενικά Χαρακτηριστικά 

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα με κυρίαρχο τον Ερμή. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ο διχασμός και οι έντονες αντιθέσεις στην προσωπικότητα τους. Είναι ήρεμοι , συγκλονιστικοί , έξυπνοι , γεμάτοι ενέργεια και ζωή αλλά πολλές φορές μπορούν να γίνουν απαισιόδοξοι και αντιφατικοί. Οι αντιφάσεις τους προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Δεν μπορούν να δεσμευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτιμούν ιδιαίτερα την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους.


Συνήθως είναι πανέξυπνοι , εφευρετικοί εραστές και μαθαίνουν πολύ εύκολα οτιδήποτε θελήσουν. Προσαρμόζονται εύκολα σε καινούργιες καταστάσεις. Είναι πολύ κοινωνικοί και αγαπούν τα ταξίδια. Τα ιδανικά επαγγέλματα για τους Διδύμους είναι : πολιτικός , διευθυντικές θέσεις , έμπορος , δικηγόρος.

πηγή:www.sxeseis.gr


Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ



Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός πιστεύει ότι οι Δίδυμοι είναι αντισεξουαλικοί και μαζί του μπορεί να κάνει μόνο συζητήσεις. Οι Δίδυμοι αγαπούν την ανάλυση και το χιούμορ. Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να βαρεθεί και να φύγει.Θα πιστέψει κιόλας ότι δεν χρειάζετε να παλέψει για να κατακτήσει το στόχο του. Είναι μία σχέση που είναι όχι μόνο ασυνήθιστη αλλά και παράδοξη.
Δίδυμος με Ταύρο: Ο Ταύρος απαιτει από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη.
Δίδυμος με Δίδυμο: Οι Δίδυμοι για να συνυπάρξουν πρέπει να καταλάβουνε για ποιό σκοπό έχουν αυτή τη σχέση. Έχουνε και οι δυό πολύ φαντασία, είναι έξυπνοι αλλά δεν ξέρουν να βάζουν στόχους. Για αυτούς η καθημερινότητα και η προγραμματισμένη ζωή είναι κάτι ανέφυκτο.Συμπέρασμα, λίγο δύσκολο να διαρκέσει αυτή η σχέση.
Δίδυμος με Καρκίνο: Οι Δίδυμοι αγαπούν την ελευθερία, αναζητούν μονίμως το σεξ, ενώ ο Καρκίνος είναι τρυφερός και συναισθηματικός και θέλει συνεχώς να νιώθει ασφαλής και αποκλειστικότητα. Και οι δυό πρέπει να κάνουν φοβερές υποχωρήσεις για να μεόνουν έστω και λίγο μαζί. Συμπέρασμα, είναι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να μείονουν αυτά τα δύο άτομα μαζί.
Δίδυμος με Λέων: Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσετε πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρησιμοποιούν την πανουργία και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.
Δίδυμος με Παρθένο: Αυτή η σχέση από την αρχή είναι καταδικασμένη. Η τελειομανία των Παρθένων εκνευρίζει αφάνταστα τους Διδύμους. Πνευματικά επικοινωνούν ικανοποιητικά.Οι Παρθένοι θέλουνε σταθερό σεξ, πίστη και αγάπη, κάτι που αποκλείετε να προσφέρουν οι Δίδυμοι. Συμπέρασμα, άλλο ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει με τους Διδύμους.
Δίδυμος με Ζυγός: Έίναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.
Δίδυμος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεκτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρικτηκότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει.
Δίδυμος με Τοξότη: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Δίδυμος με Αιγόκερω: Οι Δίδυμοι με τον εγωισμό που διαθέτουν δεν μπορούν να δεχτούν την ψυχρή λογική και τον ατομισμό του Αιγόκερου. Ενώ ο δεύτερος θέλει αφοσίωση οι Δίδυμοι δεν δέχονται να του δώσουν. Στο σεξ είναι ατάιριαστοι. Συμπέρασμα, δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αυτά τα ζώδια.
Δίδυμος με Υδροχόος: Και τα δύο αυτά ζώδια αναζητούν την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτονομία. Ο Υδροχόος τρελάινετε γαι τους Διδύμους γιατί τους θεωρεί απρόβλεπτους. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό όταν και οι δύο προσπαθήσουν να είναι ο ένας για τον άλλο. Συμπέρασμα, είναι μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον.
Δίδυμος με Ιχθύ: Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να δώσουν αυτά που ζητούν οι Υχθύες. Οι δεύτεροι δεν μπορούν την ανεξαρτησία των Διδύμων. Τους αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ευχάριστα και τα παιχνίδια των Διδύμων. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να ταιριάξουν αυτά τα άτομα.
πηγή:www.gozakynthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου