Σελίδες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΕΡΟΣ 5: ΛΕΩΝ!

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Στοιχείο: Φωτιά 
Ποιότητα: σταθερή
Κυβερνήτης: Ήλιος
Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ δημιουργώ
Σημείο σώματος: Καρδιά
Ευνοϊκή μέρα: Κυριακή
Τυχερή πέτρα: Διαμάντι
Χρώμα : Κόκκινο , κίτρινο, πορτοκαλί 
Λουλούδι : Ηλιοτρόπιο , μιμόζα


Γενικά Χαρακτηριστικά 

Ο Λέοντας είναι ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη τον Ήλιο που είναι το σύμβολο της δύναμης και της περηφάνιας. Οι Λέοντες , είναι ανεξάρτητοι , ελεύθεροι , αρχομανείς , ενεργητικοί , παθιασμένοι αλλά και πολύ γενναιόδωροι. Είναι ανεξάρτητοι και έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση σε σημείο που γίνονται υπερόπτες. Είναι αισιόδοξα άτομα και ποτέ δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Είναι αρκετά αποφασιστικοί πράγμα που τους καθιστά επιτυχημένους επαγγελματίες και είναι πολυτάλαντοι. 

Λατρεύουν την πολυτέλεια και ή αναζήτηση της ηδονής είναι ένας από τους κύριους στόχους της ζωής τους. Σιχαίνονται την μετριότητα , αγαπούν με πάθος και μπορούν να θυσιαστούν για τον άνθρωπο τους. Ιδανικά επαγγέλματα για τους Λέοντες είναι : ηθοποιός , διπλωμάτης , επιχειρηματίας κλπ

Ο ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Λέων με Κριό: Ο Κριός παρόλο που δεν δέχετι διαταγές και δεν υποχωρεί, γιατί θέλει και ο Λέων να κυριαρχεί, μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη αυτών των δύο ατόμων μακρόχρονα και επιτυχημένα, όχι μόνο στο σέξ αλλά και στη ζωή. Πάντα θα υπάρχει θέμα για το ποιός θα είναι ο αρχηγός. Διαφωνίες, φασαρίες, αμφισβητήσεις όμως στο τέλος "κλείνοντας" το φως θα είανι και πάλι αγαπημένοι. Συμπέρασμα κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβάζετε για να έχουν την τέλεια σχέση.
Λέων με Ταύρο: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική.
Λέων με Δίδυμο: Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσετε πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρηιμοποιούν την πανουργάι και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.
Λέων με Καρκίνο: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Λέων με Λέων: Μια σχέση γεμάτη δύναμη, φλόγα, ένταση και φοβερό σεξ.Είναι πολύ δύσκολο όμως να συμβιώσουν. Είναι και οι δυο περήφανοι, αρχηγοί και εγωιστές. Εδώ δεν έχει αρσενικό και θηλυκό, εδώ έχει μάχες και διαξιφισμούς. Αν καταφέρουν να συμβιώσουν οι σχέση θα είναι κατασταλτική, μάλλον θα κοπιάσετε άσκοπα.Δεν μπορείτε να συνυπάρξετε.
Λέων με Παρθένο: Ο Λέων δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τον Παρθένο να τον κριτικάρει. Ο Παρθένος θα κολλήσει επάνω στο Λέωντα και θα τον κάνει να υποφέρει. Ο Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά αλλά αυτό φοβίζει το Λέωντα. Συμπέρασμα, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να είναι μαζί.
Λέων με Ζυγό: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;
Λέων με Σκορπιό: Εδώ υπάρχει θέμα υποχώρησης. Κανένας δεν υποχωρεί και δεν συμβυβάζετε. Στο σεξ είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση. Συμπέρασμα, Σκορπιός ισχυρογνώμων, Λέων το ίδιο οπότε η σζέση θα αποτύχει.
Λέων με Τοξότη: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέτε εύκολα τον Λέωντα. Ο Λέων δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τοξότης δεν μπορεί να είναι δίπλα του συνεχώς και ακόμα θεωρεί πολύ παιχνιδιάρη τον Τοξότη. Ακόμη και στο σεξ έχουνε αντιθέσεις. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να επιτύχει αυτή η σχέση.
Λέων με Αιγόκερω: Εδώ υπάρχει θέμα και σεξουαλικό ακι οικονομικό. Στο σεξ ο Λέων δεν δέχετε το τρόπο του Αιγόκερου και ο δεύτερος δεν δέχετε την αρχηγεία του Λέωντα. Στα οικονομικά ο Αιγόκερος είναι τσιγκούνης και ο Λέων σπάταλος και ετσι έχουνε συνέχεια διαφωνία. Συμπέρασμα, Ο Λέων θα νιώθει πάντα ταπεινωμένος από τον Αιγόκερω οπόταν θα φύγει.
Λέων με Υδροχόο: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.
Λέων με Ιχθύ: Ο Λέωντας δεν μπορεί να δεχθεί την πονηράδα του Ιχθύ γιατί είναι ωμός και απόλυτος. Δεν του αρέσει να τον παγιδεύουν, νιώθει πολύ περήφανος για τέτοια πράγματα. Ο Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης και ευκίνητος. Συμπέρασμα, ο Λέωντας θα φύγει πρίν αρχίσει καλά καλά η σχέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου