Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ... ΠΑΝΤΟΥ.....

Είναι μια αλήθεια.... Η οικονομική κρίση μας έχει γονατίσει.. όλους ανεξαιρέτως. Κάνουμε περικοπές σε ό,τι μπορούμε, περιορίζουμε τις ανάγκες μας, αναθεωρούμε τις προτεραιότητες. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε πείσει ότι ο Έλληνας έχει ράψει τις τσέπες του και φοβάται τι θα του ξημερώσει...

Μέσα σε αυτήν την κρίση, λοιπόν, έχουν ξεπηδήσει διάφορες προσφορές που προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μας λίγο (έως πολύ) καλύτερη. Προσφορές και εκπτώσεις στο φαγητό, στη διασκέδαση, στα ρούχα, στα ταξίδια, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Συγκεντρώσαμε για σένα τις καλύτερες από αυτές για να δεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα:

1. Το Couponi.gr είναι μία ιστοσελίδα η οποία καθημερινά δημοσιεύει μία προσφορά υπηρεσίας ή προϊόντος σε κάθε πόλη της Ελλάδας.



2. Το CrazyDeals φέρνει έχει προσφορές από δημοφιλείς επιχειρήσεις! SPA, κομμωτήρια, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, αθλητισμός, προϊόντα και διάφορα άλλα, θα τα βρίσκετε καθημερινά με εκτπώσεις απο 30-90%!


3. To days4u είναι μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα... Πρόσφερε δώρα "εμπειρίας" στους αγαπημένους σου για να ξεχωρίσεις από τα καθιερωμένα.





4. Το DealmyDay θέλοντας να φτιάξει τη μέρα σας, προσφέρει καθημερινώς διαφορετικά εκπτωτικά κουπόνια με ασυναγώνιστες προσφορές από 50% έως και 90% στην πόλη σου για εστιατόρια, spa, ομορφιά, προϊόντα, lifestyle, ελεύθερο χρόνο κ.ά. και γενικώς όλα αυτά τα οποία στη κανονική τιμή τους δεν τα απολαμβάναμε.



5. Το Deals365 προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε εκπτώσεις μέχρι και 90%


6. Η νέα υπηρεσία του γνωστού site skroutz που προσφέρει καθημερινές προσφορές για όλο το φάσμα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου