Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!

Είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου: ο χωρισμός. Ή μήπως όχι;; Μήπως είναι η ώρα να λυτρωθείς; Να αρχίσεις τη ζωή σου από την αρχή και να την κάνεις ακόμα καλύτερη;

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Το ξέρω ότι όπου και αν ρωτήσεις θα σου πουν ότι η σχέση τελειώνει όταν τσακώνεσαι συνέχεια, δε τον θέλεις πια ερωτικά, έχεις ρουτινιάσει, φλερτάρεις ασύστολα με τον κάθε τυχόντα κλπ κλπ. Εγώ, όμως, δε θα σου πω αυτό! Θα σου πω ότι το ΜΟΝΟ σημάδι για να ξέρεις ότι η σχέση τελείωσε είναι το εξής: πώς νιώθεις όταν τον κοιτάς.
Ναι, μη με κοροϊδέψεις ακόμα. Θα εξηγηθώ: μπορεί να τσακώνεσαι μαζί του νυχθημερόν, να μην θέλεις ούτε να τον βλέπεις εκείνη τη στιγμή, να μη μιλιέστε για ώρες ή και μέρες, αλλά μόλις τον βλέπεις τα ξεχνάς όλα με ένα μαγικό τρόπο και πέφτεις στην αγκαλιά του. Μπορεί να σε απάτησε και να θες να του σπάσεις τη μούρη με όλη την κολεξιόν από κρυστάλλινα πιάτα, αλλά κοιτάζοντάς τον, νιώθεις ακόμα ότι το αγαπάς το καθίκι. Αυτό σημαίνει ότι για σένα δεν έχει τελειώσει. Αν λοιπόν για σένα δεν έχει τελειώσει, μη συνεχίζεις να διαβάζεις. Κάνε καλύτερα το quiz που είναι πιο κάτω!!!

ΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Αν λοιπόν κοιτάς τον καλό σου και σκέφτεσαι ότι δεν κάνει αυτός ο άντρας για σένα ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου, τις μπότες σου, τα καλλυντικά σου και έξω από την πόρτα. Δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε μία σχέση που δε σε γεμίζει πλέον. Και δε θέλω να ακούσω ότι δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς άλλος στο δρόμο σου ποτέ, γιατί 1ον αυτό είναι ΨΕΜΑ και 2ον ακόμα και αν γίνει αυτό ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου πάρα με κάποιον που τον βλέπεις και αναποδογυρίζει το στομαχικό σου περιεχόμενο.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
Πριν φύγεις ξανακόλλα με εκείνες τις φίλες που έχεις ξεγράψει από το πανεπιστήμιο. Άρχισε να βγαίνεις λίγο περισσότερο μόνη σου, κάνε όλα αυτά που έχεις στερηθεί και σου θυμίζουν πόσο ωραία ήταν όταν ήσουν single. Βρες κι ένα καινούριο χόμπι (κατά προτίμηση κάτι σχετικό με γυμναστική, καθώς θα θες να είσαι κορμάρα πάλι) και ασχολήσου με αυτό! Και τέλος άρχισε (αν δεν το κάνεις ήδη) να φλερτάρεις ξανά! Πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι επιθυμητή και από άλλους.

ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙΣ
Μην μείνεις κατευθείαν μόνη σου (εκτός κι αν είσαι πλήρως συνειδητοποιημένη). Οι γονείς, μια φίλη, μια αδερφή, μια ξαδέρφη τέλος πάντως, μπορούν να βοηθήσουν. Και προς θεού!!! Μην αρχίσεις τα βρισίδια προς τον πρώην, για δύο λόγους: 1. μετά θα έχεις όλο το σόι να τον βρίζει συνέχεια (κι εμείς θέλουμε να τον ξεχάσουμε) και 2. γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε αναθερμαίνεται η σχέση. Τότε δε θα θες να μην τον γουστάρει κανείς δικός σου!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Μην κάνεις άλλη σχέση για 3-4 μήνες τουλάχιστον. Μάθε να μη φοβάσαι τη μοναξιά σου. Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις πώς είναι να ζεις με τον εαυτό σου για να μπορείς να δοθείς ολοκληρωτικά στον επόμενο τυχερό!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου