Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΟΚΑΡΕΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.... ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ!!!!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!

Είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου: ο χωρισμός. Ή μήπως όχι;; Μήπως είναι η ώρα να λυτρωθείς; Να αρχίσεις τη ζωή σου από την αρχή και να την κάνεις ακόμα καλύτερη;

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Το ξέρω ότι όπου και αν ρωτήσεις θα σου πουν ότι η σχέση τελειώνει όταν τσακώνεσαι συνέχεια, δε τον θέλεις πια ερωτικά, έχεις ρουτινιάσει, φλερτάρεις ασύστολα με τον κάθε τυχόντα κλπ κλπ. Εγώ, όμως, δε θα σου πω αυτό! Θα σου πω ότι το ΜΟΝΟ σημάδι για να ξέρεις ότι η σχέση τελείωσε είναι το εξής: πώς νιώθεις όταν τον κοιτάς.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;



ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ?

Θες να μάθεις αν είναι αληθινή αγάπη ή απλό πάθος; Θέλεις να ξέρεις αν η σχέση θα κρατήσει ή θα τελειώσει γρήγορα; Κάνε το τεστ και μάθε αμέσως!!


  1. Πόσο καιρό είστε μαζί;

  2. Λιγότερο από χρόνο.
    1-2 χρόνια
    2-3 χρόνια
    3-4 χρόνια
    Πάνω από 4 χρόνια

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ!!!

Είναι εκείνοι που τους ζηλεύεις όταν τους βλέπεις στην τηλεόραση. Είναι εκείνοι, των οποίων τη ζωή θα ήθελες. Καμάρωσέ τα πιο αγαπημένα και hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz:

ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ-ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Το ξέρουμε ότι βρίσκεσαι μέσα στην απελπισία. Και ψάχνεσαι να βρεις ένα έξτρα εισόδημα σαν αλλοπαρμένη. Μπαίνεις λοιπόν στο διαδίκτυο, το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας και βρίσκεις διάφορους τίτλους, όπως "ΘΕΣ 5000 € ΤΟ ΜΗΝΑ"?